boekhouding salaris overige informatie contact nieuws home
Unit 4 Agresso
King
Microloon
Links
Downloads

Koppeling met Webwinkel

Voor de prijs van een enkele advertentie in een magazine bent u ook een heel jaar lang met een webwinkel aanwezig op internet!

Met de webwinkel is het mogelijk om artikelen vanuit de King-voorraadadministratie te tonen via de website (eventueel met foto). Ook kan worden aangegeven of een artikel op voorraad is en kan er een bestelling worden geplaatst. Per artikel kan worden ingesteld of het in het assortiment van uw webwinkel moet worden opgenomen of niet.

De koppeling tussen King en Webwinkel wordt verzorgd door een apart programma. Er is dus geen on-line verbinding tussen King en Webwinkel. Dat programma zorgt ervoor dat de artikelgegevens uit King worden geëxporteerd naar de webwinkel, en dat de bestellingen op de webwinkel worden geëxporteerd naar King.

De bestellingen van uw bestaande klanten worden hierbij automatisch in King ingelezen als nog niet goedgekeurde, openstaande orders. Nieuwe klanten moet u eerst accepteren, daarna worden hun orders pas in King ingelezen. Wijst u een nieuwe klant af, dan worden zijn/haar orders uiteraard niet in King opgenomen.

De webwinkel wordt geleverd door BizzView, leverancier van content management systemen en webwinkels. Creditcard-betaling hoort niet bij deze optie, maar kan tegen een speciaal tarief worden geleverd door Triple Deal. Hierbij wordt een bestelling pas ingevoerd als nieuwe order in King, nadat de betaling door de creditcard-organisatie is geautoriseerd.

Wat hebt u nodig?

Een computer met internetverbinding (modem, kabel, ADSL, etc.) en Microsoft Internet Explorer 5.5 of hoger.
King MA, L of XL met de optie 'Koppeling Webwinkel'

De kosten

Optie 'Koppeling Webwinkel  € 495,00   eenmalig 
Service-ABonnement optie 'Koppeling Webwinkel'  € 129,00   per jaar 
Hosting webwinkel bij BizzView   vanaf € 900,00   per jaar 

De kosten van de webwinkel zijn inclusief het gebruik van het webwinkel onderhoudsprogramma, opslag van de data, hosting, helpdesk en updates.

De King-dealer verzorgt graag de implementatie van de King-webwinkel voor u. U moet rekenen op minimaal vier uur implementatie. De King-dealer brengt hiervoor een uurtarief in rekening.

Informatie aanvragen: contact formulier


Alle Prijzen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud